AMSTERDAM STADSDEEL BOS EN LOMMER

AMSTERDAM STADSDEEL BOS EN LOMMER
Amundsenweg 6 III 1056 AT Amsterdam
Vraagprijs € 152.500
Aangekocht via: Makelaar Amsterdam Van Overbeek Rozengracht B.V.

Sfeervol 3-kamerappartement (50 m2) met balkon in de gezellige Jordaan. Dit appartement bevat nog enkele authentieke kenmerken waaronder glas in lood schuifdeuren en een natuurstenen schouw. Gelegen op eigen grond.

Omschrijving

EERSTE INDRUK:
Enorm licht, een goede sfeer, verzorgd en comfortabel en praktisch. Wat een fijn 2-kamerappartement is dit!

Dit mooi gerenoveerde en lichte 2-kamer appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 43 m² en is netjes opgeknapt met gevoel voor sfeer. Aan de voorzijde is de woonkamer met vier grote ramen waardoor de woonkamer extra licht en ruim oogt. Aan de rustige achterzijde is de slaapkamer met balkon.

DE INDELING:
Gemeenschappelijk entree die wordt gedeeld met de bovenburen.

Op de eerste verdieping is de eigen entree van het appartement. De hal staat in open verbinding met de woonkamer die aan de voorzijde is. De vier ramen in de woonkamer zorgen voor veel lichtinval en er is ook een leuk uitzicht in de straat.

Aansluitend is de keuken in L-opstelling. De keuken heeft een vierpits gasfornuis en een vaatwasmachine. De koelkast staat los. In de keuken is ook de wasmachine-/drogeraansluiting en de c.v.-ketel.

De badkamer is via de keuken te bereiken en hier is een douche en een toilet. De badkamer is tot aan het plafond betegeld en op de vloer ligt een mozaïektegel.

De slaapkamer is aan de achterzijde van het appartementen daardoor erg rustig. Er zijn openslaande deuren naar het balkon van ca. 2,5 m² die op het oosten is.

DE LOCATIE:
Gelegen in buurt “De Baarsjes” in stadsdeel West en op ca. 10 minuten fietsafstand van de Jordaan en het Vondelpark. Op 5 minuten fietsen is de Ten Kate markt en de populaire ‘’Hallen’’, het culturele centrum voor media, mode, cultuur, horeca en ambachten.

De Hudsonstraat is een rustige en brede straat gelegen tussen de Jan Evertsenstraat en de Postjesweg in. Op loopafstand zijn diverse hippe cafés, barretjes en restaurants en ook het Rembrandt- en Erasmuspark zijn om de hoek.

De bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer (o.a. tramlijn 7 en 13 en buslijnen 15, 18, 247 en 352) als met de auto via de ringweg A-10 is goed.

BIJZONDERHEDEN:
– een fijn appartement in een rustige straat in ‘’De Baarsjes’’;
– erg licht door de vier grote ramen aan de voorzijde;
– een balkon van ca. 2,5 m² op het oosten;
– er ligt een lichte laminaatvloer en de radiatoren hebben een mooie ombouw;
– gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
– de c.v.-ketel is uit 2009 en van het merk Remeha;
– het bouwjaar is omstreeks 1930;
– gelegen op erfpacht. De canon is € 562,90,- en de algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing. De erfpacht loopt tot 1 september 2053 en er is een jaarlijkse indexering;
– gelegen in een rustige omgeving, maar met het dagelijkse ‘’Amsterdamse’’ leven om de hoek.

Specialist in aankoopmakelaardij
Koningsgracht Makelaardij - Cabralstraat 1 - 1057 CD  Amsterdam - 020 222 17 96
KGMA – Aankoopmakelaar in Amsterdam